кадър шихар сингх, Youtube Пак проблеми с буйния индиец от самолета.

...
кадър шихар сингх, Youtube Пак проблеми с буйния индиец от самолета.
Коментари Харесай

След шумна сцена в самолет, индиец буйства и в съда

кадър шихар сингх, Youtube
Пак проблеми с буйния индиец от самолета. Индиецът, поради който в петък бе спешно партерен аероплан на летище София, продължи да буйства и в съда, където се гледаше мярката му за неотклонение. Сид Харт Сингх бе задържан на аерогарата, откакто се бе опитал да влезе в пилотската кабина. Прокуратурата му повдигна обвиняване, а в понеделник той бе изправен пред Софийския градски съд, с цел да бъде взето решение дали да остане в ареста за непрекъснато, съобщи

Още от началото на съвещанието мъжът е почнал да приказва на всеослушание. Въпреки многократните забележки, той е траял да вика. В последна сметка съдът е разпоредил мъжът да бъде изведен с белезници.

Сингх е бил върнат в правосъдната зала, единствено с цел да чуе, че остава за непрекъснато в ареста. Според съда по време на полета той е показал вербална и физическа експанзия. В отговор отбраната му съобщи, че той е бил лекуван поради психиатрично заболяване. Адвокатите няма да апелират непрекъснатия арест, макар че има такава опция. Те ще желаят правене на психиатрична експертиза, която да покаже дали мъжът може да носи наказателна отговорност.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР